Hakkımızda

Rozoto… Sizi dinleyen çözüm ortağınız.

Rozoto, kurumsal ve bireysel VIP transfer ve Concierge hizmeti konusunda liderliği ele alıyor ve mükemmelliği tarzınızla bütünleştiriyor. Türk misafirperverliğini dünya standartlarında VIP hizmetlerle harmanlıyor ve kurumlara özel profesyonel yaklaşımla sunuyor.


Türkiye'nin önde gelen şirketlerine kurumsal çözümler üreten Rozoto şirket yöneticileriniz ve çalışanlarınıza maksimum konfor sunuyor. Program ortağı kuruluşlar ile birlikte kişiye veya kuruma özel servisler verilirken esnek, hızlı ve ekonomik alternatifler Rozoto dünyasının ayrılmaz bir parçası olarak öne çıkıyor.


Rozoto, sunduğu araç seçenekleriyle her misafirini üst düzey konforla tanıştırıyor. Limuzinden makam aracına, 4x4 jeeplerden spor araçlara kadar geniş araç filosuyla Rozoto, hayalinizdeki seyahat keyfini gerçeğe dönüştürüyor.


İsteğinize uygun donanımlı lüks araçların yanı sıra yabancı dil bilen, özel eğitimli sürücüleri ve çalışanları ile sizi mükemelliğin farklı boyutlarıyla tanıştırıyor.


Ulusal ve uluslararası kongre, seminer veya zirveler düzenleyen firmalarla ortaklaşa çalışan Rozoto, misafir katılımcıları en iyi şekilde ağırlıyor. Transfer işlemlerini organizasyon süresince büyük bir titizlik ve güler yüzle gerçekleştiriyor.